Geef hieronder de gewenste reparatie verzoeken aan uw huurwoning aan ons door. Klik op het betreffende pictogram van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen.

Zijn er meerdere verschillende werkzaamheden aan uw woning nodig dan dient u per werkzaamheid een apart verzoek in. Binnen één bepaalde categorie kunt meerdere werkzaamheden tegelijk doorgeven.


Maak een keuze:

             
             
             
             
             

 

 

Vanaf de tweede week van januari zijn de woningen van project Gouderak Centrum opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Zo langzaamaan is voor de meeste huurders het klussen geklaard en worden de woningen betrokken. Ook het buitenterrein is inmiddels ingericht en grotendeels beplant; er zijn bomen en struiken geplaatst en zodra de natuur er klaar voor is zal er gras worden gezaaid. Er is nog één sociale huurwoning beschikbaar met een huurprijs van € 681,02 per maand. Geintersseerden kunnen zich inschrijven op www.wonenindekrimpenerwaard.nl onder het kopje Nieuwbouw. Hier kunt u ook lezen welke voorwaarden er gehanteerd worden bij toewijzing.

Tekst

Tekst

De dagelijkse gang van zaken bij Woningstichting Gouderak is in handen van een directeur bestuurder. Daarnaast kennen wij een Raad van Toezicht die toezicht houdt op zijn werk.

Directeur bestuurder is Karel van Berk


De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende personen:

Naam  Functie  Periode
Pieter de Jong

Voorzitter

Tot 13-02-2021 herbenoembaar

Gerard-Jan van Leer

Lid (op voordracht huurders)

Tot 20-11-2021 herbenoembaar

Jostal Schalkwijk

Lid

Tot 01-01-2020 herbenoembaar


Huurdersbelangenvereniging
In Gouderak is er een huurdersbelangenvereniging (HBV). De vereniging behartigt de belangen van alle huurders van Woningstichting Gouderak. Zij behartigt dus ook uw belangen! De HBV overlegt met Woningstichting Gouderak over zaken als huurverhogingen en groot onderhoud en nieuwbouwprojecten. Bij grote geschillen probeert de HBV te bemiddelen.


Wilt u meer weten over het werk van de HBV, kijkt u dan op de website www.http://hbvgouderak.webnode.nl/ of neemt u contact op met het secretariaat:


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Woningstichting Gouderak 
Kranepoort 4a

2831AK Gouderak
 
 tel icon 088 022 59 00
 
 email icon Mail ons
 
 reperatie icon Reparatieverzoek
 

Nieuws